}

Aceasta este REŢETA MIRACULOASĂ cu care Monica Tatoiu s-a vindecat de CANCER

Aceasta este REŢETA MIRACULOASĂ cu care Monica Tatoiu s-a vindecat de CANCER
Aceasta este REŢETA MIRACULOASĂ cu care Monica Tatoiu s-a vindecat de CANCER

Monica Tatoiu a ajuns să fie cunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, iar vestea că aceasta suferă de o boală grea, uneori incurabilă, i-a întristat pe admiratorii acesteia. Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu cancer de sân. Lupta a fost crâncenă, însă dorința ei de a trăi a fost mai puternică și credința i-a fost cel mai puternic aliat în toată această perioadă plină de încercări. În final a reușit să învingă și acum este vindecată 100%.

Monica Tatoiu a ales să vorbească pentru prima dată despre un aspect mai puțin cunoscut publicului larg, legat de vindecarea sa, pentru revista Tabu:

Reteta este una naturista si i-a fost recomandata de catre un preot din Ploiesti :

– Laptisor de matca: 4 gr

– Miere de salcam: 1,5 kg

– Polen macinat: 300 gr

– Ser fiziologic: 20 dl

– Tinctura de propolis: 150 gr

Acestea se amesteca bine si se pastreaza la frigider. Se ia cate o lingurita dimineata, la pranz si seara.

Vraciul de la Ploiesti”, asa cum e cunoscut parintele Dumitru Botosaru in randul suferinzilor, spune ca este el insusi un exemplu atunci cand vorbeste de vindecari prin retete naturiste.

“Sunt vegetarian de la 20 de ani, in loc de carne mananc seminte de dovleac, de in, de susan, nuci si migdale si beau suc de morcov”, a spus parintele Botosaru.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X