Accidente în țara, cauzate de vremea nefavorabilă! Traficul este complet blocat! Ceaţa densă şi depuneri de chiciură creează probleme serioase în trafic. Au avut loc mai multe accidente – printre care două în care au fost implicate autocare. În judeţul Timiş, un autobuz cu 50 de elevi a derapat şi a ajuns în şanţ, iar în judeţul Sibiu, un autocar cu peste 40 de persoane a fost lovit de un tir.

Accidente în țara, cauzate de vremea nefavorabilă! Traficul este complet blocat!

Au fost foarte multe accidente în această dimineață. Şoferii nu a adaptat viteza sau au făcut manevre riscante, în condiţii de vizibilitate redusă sau carosabil umed, poate chiar ușor alunecos. Cea mai importantă restricție de la această oră este pe Drumul Național 7 Valea Oltului, la Boița, în județul Sibiu, potrivit rador.ro.

De aproximativ două ore traficul este complet blocat

Citește și: Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani! Care este evolutia vremii

De aproximativ două ore traficul este complet blocat, după ce șoferul unui autotren a derapat într-un viraj şi a lovit un autocar cu 40 de pasageri. Sunt cinci persoane rănite. Se intervine cu utilaje pentru tractare. Camionul a rămas de-a curmezișul şoselei, imobilizat, iar autocarul, înclinat uşor în şanţ. Mai durează această restricție. Sunt coloane mari. În plus, nu sunt rute ocolitoare.

Atenție, tot pe DN7 Valea Oltului, dar la Câineni, kilometrul 230, astăzi sunt programate reparații cu restricții parțiale și trafic alternativ până la ora 16:00. Se repară parapetele pe autostrada A6, la kilometrul 10, lângă breteaua de coborâre spre Lugoj.

Glisiera de metal este distrusă în urma unui accident produs în această dimineață. Urmăriți cu mare atenție indicatoarele rutiere de la marginea carosabilului, pentru că pe mai multe tronsoane, cum ar fi centura București Sud, marcajele sunt şterse şi persistă zonele și tronsoanele cu ceață. Conduceți în permanență cu luminile de întâlnire aprinse, pentru a fi mai bine văzuți.