Accident teribil în Capitală. Bratul unei macarale a căzut peste o mașină

În această dimineață, braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină. Tragicul incident s-a întâmplat în centrul Capitalei. În autovehicul se aflau patru persoane, iar una dintre ele a a rămas prinsă între fiare, în stare de semiconştienţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a oferit informații despre acest caz.

„În strada Matei Millo un braț al unei macarale s-a prăbușit peste un autoturism în care se aflau mai mulți participanți. Din ceea ce au găsit salvatorii la fața locului, un bărbat era încarcerat în autoturism, în imposibilitatea de a ieși, în stare de semi-conștiență. S-a procedat la acordarea primului ajutor, concomitent cu începerea acțiunilor de descarcerare a acestuia, mă refer aici la tăierea plafonului și la ridicarea brațului de macara. În acest moment, după evaluarea care a fost realizată la fața locului, sunt în total patru persoane rănite, trei în afara oricărui pericol, potrivit analizei preliminare, iar cea de-a patra prezintă mai multe leziuni ca urmare a prăbușirii brațului de macara peste plafonul autoturismului”, a transmis Daniel Vasile.

Citește și:

„Cu puţin timp în urmă peroana prinsă în maşină a fost descarcerată şi este în drum spre spital. Până în acest moment nu se cunosc cauzele accidentului”, au mai declarat reprezentanţii Inspctoratului pentru Situaţii de Urgenţă.