A vorbit despre CASATORIE, iar acum a facut ANUNTUL mult asteptat in randul fanilor. Iulia Vantur: ”Sper sa fiu o mama responsabila si buna”

Nu mai este un secret că Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță, cântăreață și, mai mult, trăiește o poveste de dragoste cu actorul Salman Khan.

In cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea ‘Vorbeste lumea’, Iulia Vantur despre cariera sa, despre planurile pe care le are, dar si despre viata sa.

„Acum chiar m-am întors de la Londra, unde am filmat pentru un film de acțiune. Am filmat cu o echipă de profesioniști de la Hollywood și mi-a plăcut foarte tare.. A fost o experiență care m-a provocat foarte tare”, a declarat vedeta într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV. Întrebată cu cine și-a petrecut vacanța, Iulia Vântur a spus: „Am fost cu familia. Cu familia din India, cu prieteni și cu…”.

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

În aceeași emisiune, frumoasa actriță a vorbit despre căsătorie și copii: „Poate că mămică da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a încheiat vedeta.