}

A spus marele secret! Fostul soț al Ralucăi Bădulescu se destăinuie: „Stăm împreună în aceeaşi casă…”

A spus marele secret! Fostul soț al Ralucăi Bădulescu se destăinuie: „Stăm împreună în aceeaşi casă…”
A spus marele secret! Fostul soț al Ralucăi Bădulescu se destăinuie: „Stăm împreună în aceeaşi casă...”
Autor:

A spus marele secret! Raluca Bădulescu, unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă, a fost căsătorită în trecut cu Vali Pungă și au împreună un fiu. Chiar dacă au divorţat de câțiva ani, cei doi ţin în continuare legătura, mai mult, merg chiar şi cu familiile în vacanţă.

Între fostul soț al Ralucăi şi fiul lui, Alex, există o relaţie foarte apropiată. El spune că nu a plănuit nimeni ca ei să aibă o traiectorie foarte frumoasă și vistaă de mulți soți care și-au spus adio.

„Fiul meu nu vrea să facă lucrul ăsta (n.r. modelling), mai nou s-a făcut descoperitor de talente. El vrea să fie totuşi cel care moşteneşte agenţia de la mine, nu model. El visează la vremea în care o să vină şi o să se implice în agenţie.

E unicul meu fiu, această agenţie o să fie la el. Asta îşi doreşte. Nu vrea să fie în faţa reflectoarelor. (…) Stăm împreună în aceeaşi casă când sunt în România. Ne petrecem foarte mult timp împreună.

Nu a plănuit nimeni să avem (n. r. cu Raluca, fosta soţie) o traiectorie aşa de frumoasă şi atât de visată. Suntem o familie fericită, copilul are doi taţi. Face diferenţa aşa, care e tata 1 şi care e tata 2. Plecăm în vacanţe împreună, cu părinţii, cu socrii. El s-a născut dintr-o cănicie cu multă iubire. Vorbesc zilnic cu Raluca.”, a spus Vali la Antena Stars.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X