A spus ADEVĂRUL după mulți ani de tăcere! Teri Hatcher, care a jucat în “Superman”, “Neveste disperate”, sau “Tomorrow Never Dies”, a avut parte de un episod dramatic. 

În memoriile publicate, Teri Hatcher descrie în detaliu relația dificilă pe care ea și familia ei au avut-o cu unchiul său care a abuzat-o sexual în urmă cu mulți ani. A preferat să păstreze tăcerea și să trăiască cu această furie și tristețe, însă după ce o fetiță de 11 ani a fost violată de aceeași persoană, celebra actriță și-a făcut curaj și l-a denunțat pe violator.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

„Convinsă că a fost vina mea, nu am mai vorbit cu nimeni despre asta. Am păstrat tăcerea. Mama a făcut în aşa fel încât să nu-l mai vedem pe unchiul nostru, dar nimeni nu m-a întrebat ce s-a întâmplat. De-a lungul anilor, familia mea a trăit cu această vină, această furie şi tristeţe. Eu eram tăcută, ei erau la fel şi unchiul meu era liber, fără să plătească pentru faptele sale”, a povestit Teri Hatcher, potrivit tmz.com.

Teri a suferit un şoc când a citit în presă că o altă fetiţă a păţit acelaşi lucru. „Eram la părinţii mei când mi-au căzut ochii pe un articol despre o fetiţă de 11 ani, care s-a împuşcat în cap. De ce? În scrisoarea ei de adio, ea a povestit că unchiul meu a violat-o timp de mai mulţi ani. Eram şocată, devastată şi bulversată de ideea că el a putut să-şi continue abuzurile şi, de acum înainte, chiar dacă avea 60 de ani, era responsabil de durerea şi moartea acestei fetiţe”, a mai spus vedeta.

Când s-a împăcat cu ideea, actrița americană și-a făcut curaj și l-a denunțat pe unchiul ei: „Am supravieţuit acestui abuz, dar asta nu face din mine o eroină. Asta face din mine o femeie din trei, care este obligată să accepte că violenţa face parte din trecutul lor”, a adăugat ea.