Un celebru actor de la Hollywood a sperat că Dumnezeu îl va salva. Mai are trei luni de trăit!

Un celebru actor de la Hollywood a sperat că Dumnezeu îl va salva. Mai are trei luni de trăit!
Un celebru actor de la Hollywood a sperat că Dumnezeu îl va salva. Mai are trei luni de trăit!
Autor:

Celebrul actor Val Kilmer, în vârstă de 55 de ani, se luptă cu o tumoarea la nivelul gâtului de aproximativ un an. Familia actorului a fost sfătuită de medici să se pregătească de ce e mai rău pentru că va deceda  până la sfârșitul verii.

SANTA MONICA, CA - SEPTEMBER 25:  Actor Val Kilmer arrives at the 23rd Annual Simply Shakespeare Benefit reading of "The Two Gentleman of Verona" at The Broad Stage on September 25, 2013 in Santa Monica, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Val 1

Presa tabloidă americană spune că Val Kilmer a pierdut lupta cu cancerul, drept pentru care mai are doar trei luni de trăit. La începutul anului actorul de la Hollywood a fost internat de urgență din cauza tumorii, acuzând dureri cumplite. Starea lui, din nefericire,  s-a agravat.

Val Kilmer ar fi avut mari șanse la viață, însă el a ignorat și a negat această boală cumplită despre care ştia și nu a vrut să ia măsuri.

Val Kilmer este adeptul unui cult religios, Christian Science, ai cărui membri nu urmează tratamente medicale şi consideră că bolile sunt de fapt nişte iluzii ce pot fi corectate prin rugăciune, anunță libertatea.

Val Kilmerm a devenit cunoscut la mijlocul anilor ’80 pentru  rolurile din   Top Secret! (1984), filmul cult Real Genius (1984) sau filme de acțiune cum ar fi Top Gun și Willow.

Tags: , ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X