A scandalizat tot INTERNETUL cu o imagine RARA, iar acum a dat cartile pe fata! Razvan Ciobanu: „Oamenii nu inteleg neaparat ca…”

A scandalizat tot INTERNETUL cu o imagine RARA, iar acum a dat cartile pe fata! Razvan Ciobanu: „Oamenii nu inteleg neaparat ca…”
A scandalizat tot INTERNETUL cu o imagine RARA, iar acum a dat cartile pe fata! Razvan Ciobanu: "Oamenii nu inteleg neaparat ca..."

In urma cu ceva timp, Razvan Ciobanu a reusit sa scandalizeze internetul in momentul in care ales sa faca publica o imagine in care apare in compania unui barbat gol-golut.

O poză în care Răzvan Ciobanu mănâncă deasupra unui bărbat care e în costumul lui Adam și e întins pe spate “a scăpat” pe o rețea de socializare. Imaginea care a creat haos in lumea virtuala, a reusit sa imparta internautii in două tabere. In timp ce unii l-au criticat pe cunoscutul designer, alții l-au lăudat pentru gestul făcut.

Designerul a hotarat in cele din urma sa iasa la lumina si sa vorbeasca despre decizia sa, dar si despre schimbarile care s-au produs in viata sa in ultima vreme, informeaza Libertatea.

M-am trezit dus la DIICOT, eram total pe dinafară. Am scris trei rânduri. Nu am înţeles… Totul s-a derulat atât de rapid. Nu mi-au sus pentru ce m-au luat acolo. Era suspiciune de consum şi deţinere. Amuzant a fost faptul că erau cinci oameni care spuneau că mi-ar fi vândut diverse lucruri. Am făcut analize. De două ori pe săptămână îmi fac testele. Să le avem noi acolo. Oamenii îşi pun întrebări. O astfel de ştire îţi poate distruge businessul. Sacoul pe care îl port nu este achitat. Datorii există. Am şi vreo doi furnizori la care sunt în urmă cu plăţile. Câteva mii de euro.  Pe mine cine mă despăgubeşte? Pe mama cine o despăgubeşte?”, a mai spus Răzvan Ciobanu.

„Oameni nu înţeleg neapărat că este doar o fotografie, un act artistic. Eu cu fotograful meu ne-am gândit să facem tot felul de nebunii. La prima fotografie nu a fost aşa de grav. Va avea loc o expoziţie. Nu are legătura cu homosexualitatea. Aşa sunt, aşa am fost”, a explicat Răzvan Ciobanu.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X