Adrian Daminescu a sarit in apararea Angelei Similea si a lui Fuego! Profund deranjat de felul in care se fac glume de prost gust pe seama celor doi, celebrul artist a transmis un mesaj dur.

“Voi aţi auzit la radio, de obicei dimineaţa, când omu’ e mai sincer, cum fac unii tiriplici mişto crunt de Fuego, Hruşcă, Spătaru sau Similea?”.

“Păi bine, măi haimanalelor, când o să creaţi voi măcar o umbră de emoţie în sufletul unui om (în afară de mă-ta sau de tac-tu), atunci să vă gândiţi dacă e cazul să scoateţi vreun sunet! Şi atunci… aveti grijă că vă calc în picioare dacă vă prind! Panarame ordinare!!!”, a scris Iordachioae. „Bravo!”, a comentat Mirabela Dauer, prietena cu Iordachioae.

Citește și:

“Or să piară pe limba lor până la urmă. Este vremea să se termine odată cu astfel de atitudini şi experimări în direct la adresa unor oameni care chiar îşi văd de treabă. Au în spate mulţi ani de studiu, de trudă în folosul culturii, educaţiei şi bunului simţ. Aceste atribute trebuiesc apărate mai mult decât niciodată”este mesajul lui Adrian Daminescu.