A rupt tacerea dupa ce a fost SECHESTRATA in Turcia! Ioana Filimon a spus lucrurilor pe nume: “Este un subiect sensibil pentru mine.”
Ioana Filimon, modelul care a câştigat titlul de Miss România 2016, a oferit primele declarații după ce s-a spus că a fost sechestrată de iubitul său, în Turcia.
În imaginile publicate anterior de Ioana Filimon pe rețele de socializare, relația dintre ea și iubitul său milionar părea una frumoasă, apropiații spuneau că adevărul este cu totul altul și au fost foarte îngrijorați pentru ea.

După ce s-a întors în România, vedeta a dat câteva declarații pe tema acestui subiect și chiar dacă nu a povestit foarte multe lucruri nu a dat de înțeles că ceea ce s-a zvonit nu ar fi adevărat.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Ştii cum e, pe social media totul este roz. Nu doresc să comentez. Nu am dat nicio declaraţie oficială, doar ce s-a auzit din surse, din prieteni. Nu aş dori să comentez acest subiect.

Este un subiect sensibil pentru mine. Eu ştiu mai bine ce s-a întâmplat. (…) Nu doresc să comentez. Cred că sursele de unde ştiţi voi, ştiţi de la ambasadă, nu mai e nevoie să confirm eu ceva. Nici eu nu ştiu ce este în capul lui acum, ce vrea, ce nu vrea.

Da, am mai vorbit, mai avem unele lucruri de rezolvat. Nu pot spune că e vorba de împăcare, nici vorbă.

Inelul îl trimit zilele acestea înapoi. Prefer să fie totuşi încheiat, să ne reluăm vieţile exact cum au fost înainte. Au fost multe lucruri adevărate din ce s-a spus. Nu doresc să comentez”, a spus Ioana Filimon.

„Eu niciodată nu i-am dorit răul. În viaţă, orice greşeală e o lecţie. Sper să o iau ca pe o lecţie. Eu sunt foarte împăcată cât de cât cu deciziile mele. (…) Aş dori să se încheie subiectul acesta. ” a mai spus Ioana Filimon.

Miss România 2016 Ioana Filimon a câştigat concursul de frumuseţe Miss Global Model of the World, desfăşurat în Antalya, în perioada 17-29 octombrie 2018.