A renunțat la tot pentru o fată. Se mai face nunta? Posibil, dar care nuntă? Căci suntem amețiți, nu mai știm de noi cu atâtea informații contradictorii. Dacă se însoară sau nu.

Oricum ar fi, George Dumbravă (26 de ani), fost concurent la “Chefi la cuţite” (sezonul 6), este poreclit „Smiley”. Pentru că seamănă fizic cu iubitul Ginei Pistol, gazda emisiunii. După emisiune, și-a contiuat meseria de bucătar în Germania.

A renunțat la iubită pentru Alexandra

„După emisiunea «Chefi la cuţite» viaţa mea s-a schimbat radical. Locuiam în Koln împreună cu familia şi în timpul concursului am întâlnit o fată, pe Alexandra Neagoie. Fostă concurentă şi ea, în sezonul 6, şi am renunţat la tot pentru ea, fiind pe atunci cuplat cu o italiancă. Pot să zic că m-a uimit prin felul ei de a găti şi m-a cucerit cu un preparat de sushi senzaţional.

Citește și: „Ce mai faci, străine?” Smiley cântă despre oameni care se întâlnesc prin amintiri

În România am început această aventură de la zero şi ţin să mulţumesc chefei Maria Burlacu (finalista “Chefi la Cuţite”, sezonul 6) că m-a luat sub aripa ei şi am lucrat jumătate de an împreună la un restaurant din Bucureşti, unde am avut evenimente cu chef Sorin Bontea şi Chef Cătălin Scărlătescu”, a declarat „Smiley” de la „Chefi la cuțite”, scrie Click.

Cât despre Smiley cel…real, recent Gina Pistol a mărturisit  că ar fi dispusă să renunțe la numele  ”Pistol” și să ia numele soțului, după căsătorie. “Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…). Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol.