Adriana Trandafir, actrita care in prezent poate fi urmarita in serialul ‘Sacrificiul’, a recunoscut la ce gest a recurs in tinerete pentru a castiga bani in plus.

Vedeta, în vârstă de 63 de ani, nu a avut mereu viața pe care o are acum și pentru a se descurca în timpul facultății a ajuns să vândă pâine, scrie b1.ro. 

“Mama mea mă punea să fac prin curte diverse lucruri, care nu erau pe placul meu şi eram plătită în dulciuri, care nu se găseau pe vremea aceea. Ţin minte că atunci când am primit prima banană, drept recompensă pentru munca depusă în curte, am mâncat-o cu tot cu coajă şi nu se ducea, nu înţelegeam de ce toată lumea spune că banana este extraordinară.

Citește și: Fondul Monetar Internaţional a anunţat că va acorda o sumă imensă pentru lupta cu noul virus apărut în China

Ulterior în studenţie am vândut pâine la un centru de pâine de la mine din sat. Am făcut tot felul de lucruri ca să mai câştig nişte bănuţi. Când mergeam iarna cu colindul mergeam din dorinţa de a vedea cine primeşte mai mulţi covrigi, biscuiţi. Tot un fel de job era şi acesta”, a declarat Adriana Trandafir.