A profețit “sfârșitul istoriei”, iar acum mesajul său s-a viralizat instant: „Trăim într-o lume…”

sociolog
A profețit “sfârșitul istoriei”, iar acum mesajul său s-a viralizat instant: „Trăim într-o lume...”
Autor:

A profețit “sfârșitul istoriei”, iar acum mesajul său s-a viralizat instant! Americanul Francis Fukuyama, considerat unul dintre cei mai influenți sociologi și politologi, a publicat un mesaj care a devenit viral pe Twitter. În postarea sa, specialistul vorbește despre corupția ce caracterizează clasa politică în numeroase state.

A profețit “sfârșitul istoriei”, iar acum mesajul său s-a viralizat instant! Cel care a profețit la începutul anilor ’90 “sfârșitul istoriei” a spus că politicieni corupți ajung la putere prin intermediul unui discurs îndreptat tocmai către elitele corupte, iar odată cu preluarea guvernării adoptă măsuri care lovesc în cei ce susțin lupta anticorupție, potrivit  b1.ro.

“Trăim într-o lume bizară în care oamenii corupți susțin că luptă împotriva corupției, dar încearcă, de fapt, să doboare pe adevărații luptători împotriva corupției”, este mesajul publicat de Francis Fukuyama.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X