A patit-o! Uite ce i s-a intamplat lui Chef Catalin Scarlatescu. Lumeste este ULUITA! „Mi s-a întâmplat o chestie ciudată..”

A patit-o! Uite ce i s-a intamplat lui Chef Catalin Scarlatescu. Lumeste este ULUITA! „Mi s-a întâmplat o chestie ciudată..”
A patit-o! Uite ce i s-a intamplat lui Chef Catalin Scarlatescu. Lumeste este ULUITA! "Mi s-a întâmplat o chestie ciudată.."

A patit-o! Uite ce i s-a intamplat lui Chef Catalin Scarlatescu. Lumea este ULUITA! „Mi s-a întâmplat o chestie ciudată..”.

Catalin Scarlatescu a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta, care i-a stricat vacanta. Celebrul chef sustine ca i s-a facut rau dupa ce a mancat un hamburger in concediu.

„Am mâncat şaorma după şase ani. E foarte gustoasă. Toată România mănâncă şaorma. Dar am mâncat puţin. Dacă e mini burger pot…
Mi s-a întâmplat o chestie ciudată în vacanţă. Era să mor din cauza unui burger. Am găsit doi „alien” în burger”, a declarat chef Catalin Scarlatescu in cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X