A mințit. Câși bani a dat, de fapt, impresara pe o mașină de lux. Anamaria Prodan a făcut recent o serie de dezvăluiri fără precedent. Impresara a acceptat să vorbească într-un interviu televizat despre situația în care a fost nevoită să-și mintă mama.

Prodanca a recunoscut tot

„Când ne-am luat mașina, ne-am dus să îi arătăm lui mama. I-am spus că e cea mai tare mașină, iar ea a întrebat cât am dat pe ea. Și eu mă pregăteam să spun, dar Laur mi-a dat un cot. “Ei, mamă, 60.000, la mâna a doua, e OK…”. La care mama: “Cât?! 60.000? Nu mai sunteți sănătoși?”

A mințit. Când a văzut în ziar cât am dat…

Citește și: Bomba! Prodanca intra in politica: "Am o provocare cu mine insami"

„Făcea un scandal!… Noi am dat 380.000! Cu barca la fel! Când a văzut în ziar cât am dat… Aoleu! Ne-a spus că o să murim săraci, că ne batem joc de toată bogăția, că nu e normal, că ne bate Dumnezeu!”, a povestit impresara în emisiunea “Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”, de la Antena Stars.

Reamintim că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au revenit în cel mai nou reality show. În fiecare duminică, de la 19:45, la Antena Stars puteți urmări, pas cu pas, evenimentele din viaţa familiei.