A luat-o pe urmele Iuliei Albu! O CELEBRA ARTISTA de la noi și-a prezentat noul prieten… un CURCAN. Imaginea s-a viralizat RAPID!

A luat-o pe urmele Iuliei Albu! O CELEBRA ARTISTA de la noi și-a prezentat noul prieten… un CURCAN. Imaginea s-a viralizat RAPID!
A luat-o pe urmele Iuliei Albu! O CELEBRA ARTISTA de la noi și-a prezentat noul prieten... un CURCAN. Imaginea s-a viralizat RAPID!
Autor:

Iulia Albu nu mai e singura vedetă care preferă găinile. O îndrăgită artistă de la noi și-a prezentat noul prieten… un CURCAN. Imaginea s-a viralizat rapid pe Internet!

În timp ce Lou Lou, găina Iuliei Albu, a dispărut din peisajul monden, o alta îi ia locul. Însă aceasta face parte din „ograda” Loredanei Groza.

Lori și-a prezentat prietenul ei favorit admiratorilor de pe o rețea de socializare, după cum se arată într-o postare recentă de pe contul ei de Instagram. Acolo, artista, fostul jurat de la „Vocea României”, a mărturisit că pasărea are trei ani și nu o va sacrifica de Ziua Recunostintei.

„El este curcanul meu favorit din tot universul!!🦃Are deja 3 ani si i-am salvat viata de multe ori pana acum:) acum e prea batran sa mai fie sacrificat de Ziua Recunostintei:) hweuu…Cand perechea lui s-a imbolnavit si a murit au ramas 12 pui orfani. 🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥Atunci el i-a luat locul si a avut grija de ei ca o mama! Si asta e unic pentru un curcan! Cine a spus ca curcanii nu pot avea constiinta??”🦃🦃🦃🦃❤️❤️❤️”, a scris Loredana în dreptul fotografiei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X