A luat Golden Buzz la Românii au Talent! Andi Moisescu, jurat la „Românii au talent”, a fost profund impresionat de vocea lui Erno Varga.

Erno Varga este prima senzație de la „Românii au talent” de anul acesta și deja s-a îndreptat în favorit la câștigarea marelul premiu. Bărbatul din Oradea a ridicat sala și jurații în picioare.

Erno Varga s-a îndrăgostit de muzică când a ascultat prima dată operă. A învățat să cânte la pian, cântă și cu vocea, deși nu are studii de specialitate.

O prietenă, fostă concurentă de la acest show, și-a dat seama de talentul său deosebit și l-a trimis să impresioneze românii și juriul de la „Românii au talent” 2020.

Povestea de viață a lui Erno bate filmul!

Citește și: Florin Călinescu a spus adevărul despre Andra. Actorul a cedat: „Este o persoană...”

Pentru că păriții au avut o stare materială proastă, Erno Varga a ajuns în orfelinat. Acesta a fost mutat, până la 18 ani, din orfelinat în orfelinat, în mai multe județe. Pentru a se întreține, acesta s-a angajat ca spălător de vase la restaurantul unui hotel din Oradea. De atunci, viața lui a început să se schimbe.

Vineri seara, la prima ediție „Românii au talent” de anul acesta, Erno Varga a impresionat o țară întreagă cu momentul său pe scena „, obținând primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu.

După interpretarea sa, mesajele de felicitare au început să curgă pe Facebook. Iată câteva dintre acestea: „O voce caldă și bună. Omul emană emoție și bun simț… minunat.Talentul e talent. El are destul! O voce frumoasă, un OM frumos!!! Bravo, Andi, pentru golden buzz ul dat!!! Mi-au dat lacrimile!!!

99% din români l-au judecat greșit. SA NE IERTI, OMULE

Felicitări!!!! Nu contează unde te naști, crești, sau ce muncești, contează ce dar îți dăruiește DUMNEZEU

De o modestie exemplară, a primit cu inocență ploaia galbenă! Talent ascuns într-o viață nedreaptă!”