A luat Golden Buzz la Românii au Talent! Dar cine este Daria Călugăru! Aseară a plouat din nou cu stele la emisiunea Românii au Talent. Daria a oferit un moment fantastic și a primit un Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş.

Daria Călugăru, copila de doar 11 ani, a inventat un nou sport național. Este vorba despre dansul pe howerbord.

Cei patru jurați a fost fascinați de numărul prezentat de micuța dansatoare și au privit-o cu și mai multă admirație, după ce aceasta le-a spus că dedică acest dans bunicilor săi care sunt acum la Dumnezeu.

A luat Golden Buzz la Românii au Talent! Mi se pare că este şi sezonul acesta al copiilor geniali

Citește și: Florin Călinescu a spus adevărul despre Andra. Actorul a cedat: „Este o persoană...”

„Face parte din generaţia asta minunată. Mi se pare că este şi sezonul acesta al copiilor geniali, care îţi întrezăresc drumul mai bine decât o făceam noi în viaţă”, a spus Mihai Petre.

Florin Călinescu nu s-a putut abține de la comentarii și i-a spus fetei că a luat acum și medalia de aur, iar Andra i-a spus fetei că se vor revedea direct în semifinale.

”Ai fost senzațională. Eu nu am văzut niciodată așa ceva. Faptul că ai învățat singură, că ți-ai făcut sigură coregrafia ne-a făcut să dăm golden buzz”, a spus Smiley, care a aflat cu această ocazie că este cântărețul preferat al Dariei.

Emoţionată, Daria spus cu modestie că i se pare că numărul său a fost doar o joacă de copii. ”Mie mi se pare o joacă de copii, nu mă gândeam că primesc Golden Buzz. A fost de 10!”, a spus Daria, potrivit fanatik.ro.