A izbucnit in lacrimi in timpul interviului! Andreea Marin a cedat si a povestit tot: “A fost o perioada in care am uitat sa rad”

Andreea Marina, una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, si-a deschis sufletul si a marturisit ca a trecut prin perioade grele de-a lungul timpului.

Este una dintre cele mai indragite femei din Romania, are zambetul pe buze in permanenta, straluceste la fiecare aparitie, insa viata sa nu a fost deloc usoara.

La doar noua ani, Andreea Marin, caci despre ea este vorba, a pierdut-o pe cea care i-a dat viata si a fost fortata sa se maturizeze inainte de vreme.

Citește și:

“Aş împărţi copilăria în două parţi, până la nouă ani a fost ca în poveşti, joacă, şcoală, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în braţele mele, când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani. Sora ea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabiliţăţii, am început să construiesc altfel în viaţă”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Datorita greutatilor pe care le-a intampinat de-a lungul vietii, Andreea Marin a ajuns o femeie puternica si independenta, exact asa cum visa de pe vremea cand era o copila.

Citește și:

“Eu sunt unul dintre oamenii puternici care ştiu să contracareze. A creşte chiar şi cu o responsabilitate mare pe umeri nu înseamnă să îţi pierzi copilărie. Eu am încercat să fiu mămica din familie, mi-am pus în cap să învăţ foarte bine. Am avut o pierdere în a-mi trăi nişte ani de copilărie şi lucrul ăsta nu rămâne fără repercusiuni. Mi-am dat seama la un moment dat, după 18 ani, când m-a întrebat când am mai răs ultima oară cu poftă. Din acel moment am conştientizat şi am revenit la echilibru. A fost o perioadă în care am uitat să râd”, a mai spus Andreea Marin.

Citește și: