A intrat frica în Carmen Tănase. Uite ce o înspăimântă cel mai tare

A intrat frica în Carmen Tănase. Uite ce o înspăimântă cel mai tare
A intrat frica în Carmen Tănase. Uite ce o înspăimântă cel mai tare
Autor:

Renumita actriță de teatru și de televiziune, Carmen Tănase a destăinuit duminică în emisiunea Constantin 60 despre copilăria ei, despre momentele pe care le-a trăit pe scenă dar și despre ce o înspăimântă și ce o bucură.

 Carmen a mărturisit duminică seară, în platoul emisiunii Constantin 60, la Prima TV, că îi este teamă de penibil și poate de aceea pare o persoană mai rece, la prima vedere.

Nu sunt foarte patetică, sunt mai rece. Am și fața asta. Ce să fac … alta n-am. Mi-e puţin teamă de penibil. Toată viaţa mi-a fost teamă de penibil. Atunci când eşti patetic, mi se pare că eşti un pic penibil. Şi mă feresc de chestiile astea.”

Ca orice om,  actrița a spus că are și momente în care plânge, trântește și se descarcă, dar de cele mai multe ori nu plânge pentru ea și nu are niciodată emoții când trebuie să pășească pe scenă. Cu o singură excepție. Atunci când la un spectacol a venit să o vadă idolul ei, Gina Patrichi, și i s-a rupt filmul.

Am făcut greșeala să mă uit în sală înainte de spectacol și am văzut-o (pe Gina Patrichi n.r.) în primul rând. Nu mai țin minte nimic din ce mi s-a întâmplat. S-a rupt filmul. Am pierdut două ore din viața mea. M-am trezit la aplauze”, a povestit Carmen Tănase.  

 Cu toate acestea, actrița a jucat magistral în seara aceea, deoarece după spectacol a primit un mesaj de la Gina Patrichi „În seara aceasta am asistat la nașterea unei mari actrițe”.  

 Și dacă pe scenă nu are emoții, Carmen Tănase iubește adrenalina. Actrița i-a mărturisit luiAlexandru Constantin că ar vrea să sară cu parașuta și chiar se va duce în curând, la aerodromul din Clinceni pentru a face un salt în tandem.

Carmen-Tanase_Alex_Constantin

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X