A început scandalul ca la ușa cortului între milionarul Nicorescu și o vedetă TV

Milionarul Dan Nicorescu, implicat într-un nou scandal după ce a fost surprins în repetate rânduri că parchează după bunul plac. Zilele trecute, afaceristul şi-a lăsat bolidul de 300.000 de euro, într-o zonă interzisă.

Imaginea cu maşina milionarului a fost postată pe Facebook de jurnalistul Adelin Petrişor, iar comentarile acide au început să curgă. „Prea multe bovine cu bani”, a scris un anume Gheorghiţă B., iar afirmaţia l-a scos din minţi pe Dan Nicorescu.

A început scandalul ca la ușa cortului între milionarul Nicorescu și o vedetă TV

Citește și:

„Bă, idiotule, maşina era parcată perfect regulamentar, pe insula zebră de lângă Piaţa Dorobanţi, lângă o macara şi multe maşini civile, dar, evident, mult mai ieftine, de aceea nu a atras interesul niciunui fotograf. Dacă n-ai fi un ţăran prost din provincie, n-ai ai comenta situaţia de parcare din zona respectivă… Marş, indignatule, la satul tău, poate acolo n-ai voie să parchezi pe insule delimitate special cu diagonale!”, a reacţionat Dan Nicorescu, potrivit spynews.ro.

Reamintim că, fostul jurnalist de la Pro TV, Adelin Petrișor, a făcut în 2012 o vizită de o săptămână în Coreea de Nord. El a realizat un interviu cu Shin Dong-hyuk, singurul nord-coreean născut în lagăr și care a evadat. Povestea nord-coreanului e cutremurătoare. La 14 ani, Shin Dong-hyuk și-a turnat mama că vrea să evadeze și a asistat la execuția ei. Supranumit Martorul nr 1, nord-coreanul este subiectul cartii „Evadare din lagarul 14”.

Citește și:

După acea experiență cutremurătoare, jurnalistul a scris cartea „Țara cu un singur glas”.