A iesit la iveala un episod secret din viata lui Mihai Traistariu! Artistul a rupt tacerea: “M-a sunat maica-sa sa imi spuna ca e insarcinata.”

Mihai Traistariu a deschis cutia cu amintiri si a povestit un episod secret din viata sa amoroasa. Artistul a oferit dezvaluiri nebanuite!

In urma cu multi ani, Mihai Traistariu a avut o aevntura cu o domnisoara din Timisoara! Cantaretul a povestit ca a fost socat in momentul in care a fost sunat de mama fetei, care i-a spus ca aceasta ar fi insarcinata.

„M-a pus naiba şi m-am cuplat cu o fată de la Timişoara. O chemam la Constanţa, îi dădeam bani pentru tren. Deşi am folosit prezervativul, maică-sa m-a sunat să-mi spună că e însărcinată. Ţineam la ea, dar nu am vrut să mă trezesc cu un copil.

Citește și: Coincidență uimitoare! Toate cele trei vecine din serialul „La bloc” sunt însărcinate!

Am fost împreună la Cluj, în secret. A doua zi aveam concert, i-am dat bani doctorului şi i-am spus să îi facă avort, apoi să o trimită acasă. A doua zi mă sună doctorul că a fugit fata din spital. M-am îngrozit! Mă trezesc dracului cu un copil. De atunci s-a pierdut. Nu am avut curajul s-o mai sun.

Cum ar fi să mă sune copilul: „Tati, sunt aici”. Mă gândesc din când în când. Poate are 17-18 ani. Poate e fetiţă frumoasă. Te fac cântăreaţă. Cred că m-aş bucura. Dacă ar avea 18 ani şi am scăpat de pensia alimentară”, a dezvaluit Mihai Traistariu intr-o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.