A iesit la iveala ADEVARUL! Iata din ce scoate BANI Carmen Harra. Vedeta a spus TOTUL la TV: „La mine venea Jennifer Lopez…”

A iesit la iveala ADEVARUL! Iata din ce scoate BANI Carmen Harra. Vedeta a spus TOTUL la TV: „La mine venea Jennifer Lopez…”
A iesit la iveala ADEVARUL! Iata din ce scoate BANI Carmen Harra. Vedeta a spus TOTUL la TV: "La mine venea Jennifer Lopez..."

A iesit la iveala ADEVARUL! Iata din ce scoate BANI Carmen Harra. Vedeta a spus TOTUL la TV: „La mine venea Jennifer Lopez…”

Carmen Harra a dezvaluit cum isi castiga existenta! Vedeta a vorbit despre banii pe care i-a incasat si ii incaseaza in continuare, dar si despre cartile pe care le-a publicat, din care a castigat sute de mii de dolari.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a declarat Carmen Harra.

„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, a adaugat vedeta.

In plus, Carmen Harra a dezvaluit ca are o singura injectie cu botox, insa isi regreta decizia: „Eu nu am fost la nicio clinică. Să vină vreun doctor să vorbească, să spună care m-a văzut pe mine. Am fost o singură dată şi mi-am făcut o injecţie de botox şi m-a durut capul trei zile. Chiar în vene mi-a făcut-o. O regret. Am vrut să-mi tai nasul, e adevărat asta. Acum 20 de ani în urmă, pentru că am un nas urât. Dar trăiesc cu el, pentru că am fugit din spital şi mi-a fost frică”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Eu zic sa facem o afacere. Se pune un pret pe scalpul coanei Harra. Ma duc fac operatia, o las rece pe tiganca si gata cu minciunile ei. Vreau sa vad propuneri serioase. Banii….pot fi trimisi prin http://www.gofundme.com cel mai simplu mod.
    Daca nu o facem sa taca, piranda asta va anunta alte magarii care deja s-au petrecut. Se pare ca are ceva rubedenii prin redactia ievezeu pentru ca nu e zi sa nu apara articol cu paranghina asta.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X