A iesit la iveala ADEVARUL despre RELATIA dintre Irina Loghin si Ion Dolanescu! Artista a spus TOT: “Asa a inceput idila.”

Irina Loghin este cea mai iubita interpreta de muzică populară românească și cu o carieră de peste 50 de ani. In urma cu ceva timp, in cadrul emisiunii ‘Dincolo de Aparente’, difuzata de Antena Stars, Irina Loghin si-a deschis sufletul si a oferit dezvaluiri emotionante despre legatura pe care a avut-o cu regretatul Ion Dolanescu.

Dolănescu, artistul care a convins-o pe Irina Loghin să intre în politică, a fost  fascinat încă din adolescenţă de marea artistă, căreia i se adresa cu REGINA.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

“Dolănescu mi-a trimis o scrisoare în care îmi spunea că, de când a fost atras de muzică, a deschis ochii pe melodiile mele. Dolănescu avea vreo 15 ani când mi-a scris, iar eu eram la Ansamblul Ciocârlia. Am păstrat mult timp mesajul acela.

“Şi eu cânt şi am melodii foarte frumoase, le simt şi eu când le cânt, ca şi dumneavoastră”, scria Dolănescu. Întâmplarea a făcut să vină militar în termen la noi, la ansamblu. Acolo s-a cunoscut cu Maria Ciobanu, de aşa a început idila”, a povestit Irina Loghin despre întâlnirea cu marele artist.