A fotografiat-o fara pic de MACHIAJ si a urcat IMAGINEA pe Instagram! Raspunsul Adelei Popescu este de MILIOANE: „De ce nu le spui ca te-ai indragostit de mine fix pe vremea cand eram…”

A fotografiat-o fara pic de MACHIAJ si a urcat IMAGINEA pe Instagram! Raspunsul Adelei Popescu este de MILIOANE: „De ce nu le spui ca te-ai indragostit de mine fix pe vremea cand eram…”
A fotografiat-o fara pic de MACHIAJ si a urcat IMAGINEA pe Instagram! Raspunsul Adelei Popescu este de MILIOANE: "De ce nu le spui ca te-ai indragostit de mine fix pe vremea cand eram..."

A fotografiat-o fara pic de MACHIAJ si a urcat IMAGINEA pe Facebook! Raspunsul Adelei Popescu este de MILIOANE: „De ce nu le spui ca te-ai indragostit de mine fix pe vremea cand eram…”

Adela Popescu a deschis cutia cu amintiri si le-a aratat fanilor o fotografia de acum multi ani! In imagine, Adela apare intr-o ipostaza extrem de sexy, machiata si roscata.

In paralel, sotul sau, Radu Valcan, a tinut sa le arate fanilor care este de fapt poza lui preferata cu Adela Popescu: „A publicat iubita mea pe contul ei de Instagram, astăzi, o poză cu ea. Sexy, roșcată, explozivă și machiată. Zice ea că….ce vremuri, că ce bine era ea pe vremea aia. Asta este poza mea preferată! Nemachiată și frumoasă, am pozat-o după masă! Te iubesc”.

Spre deliciul internautilor, Adela Popescu i-a oferit un raspuns de milione sotului sau: „Hai, scumpeteo, de ce nu le spui că te-ai îndrăgostit de mine fix pe vremea când eram: ‘sexy, roșcată, explozivă și machiată’?!, nu ‘nemachiată și după masă’….Mă rog, una peste alta îmi place că mă minți frumos”.

Teribil amuzat de raspunsul sotiei sale, Radu Valcan i-a replicat: „Ai stricat-o, ziceam și eu ceva frumos, eram bărbatul perfect”.

Radu Valcan si Adela Popescu alcatuiesc unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondena si au parte de o familie perfecta, impreuna cu cei doi copii pe care ii au.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X