A fost un SECRET bine tinut, dar ACUM a iesit la iveala! Un CELEBRU ARTIST a rupt tacerea: „Am fost îndrăgostit de Oana Sârbu…”

A fost un SECRET bine tinut, dar ACUM a iesit la iveala! Un CELEBRU ARTIST a rupt tacerea: „Am fost îndrăgostit de Oana Sârbu…”
A fost un SECRET bine tinut, dar ACUM a iesit la iveala! Un CELEBRU ARTIST a rupt tacerea: "Am fost îndrăgostit de Oana Sârbu..."

Horia Brenciu a așteptat mulți ani ca să facă o mărturisire extraordinară: „Am fost îndrăgostit de Oana Sârbu”. Confesiunea a fost facută în show-ul „X Factor”, in urma cu mult timp, fiind provocată de unul dintre prezentatorii concursului, Răzvan Simion.

„Horia, recunoaşte că luai câte două bilete la „Liceenii”, doar ca să pară că veneai cu iubita!”, i-a spus matinalul juratului de la „X Factor”. „Recunoaşte că ai fost îndrăgostit de Oana Sârbu!”, a adăugat el. Showmanul Brenciu i-a făcut pe plac colegului său şi a aprobat: „Recunosc că am fost îndrăgostit de Oana Sârbu!”.

Reamintim ca Oana Sarbu s-a facut remarcata in filmul ‘Liceeni’, acolo unde a interpretat personajul Danei, o eleva cuminte si silitoare, care traia o frumoasa poveste de dragoste cu Mihai, rolul acestuia fiind interpretat de Stefan Banica Jr.

In urma cu ceva timp, indragita actrita a vorbit si despre relatia sa cu Stefan Banica Jr.: „Cu echipa din «Liceenii» nu m-am acomodat de la început. Eram mai retrasă, iar Ştefan cu Mihai Constantin erau mai miştocari, erau fii de actori foarte cunoscuţi. Făcuseră un fel de gaşcă. Cesonia Postelnicu era de a lor, fiind mai jovială, era prietenă oficială a lui Ştefan pe vremea aceea. Eu eram considerată un pic mai sălbatică. Târziu ne am împrietenit şi m-am apropiat de ei”.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X