E un artist care și-a câștigat celebritatea pe drept, iar acum a făcut dezvăluiri foarte personale în premieră.

A vorbit despre ”agitația teribilă” prin care a trecut în adolescență, în încercarea de a-și descoperi “genul”. Aceasta deoarece el și colegii lui din liceu au crezut că ar putea fi gay.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Rolling Stone, faptul ca in copilărie a fost ”foarte homofob”. „Când stateam la internat, eram destul de homofob. Deoarece mă gândeam la faptul că, dacă sunt homosexual, lumea o să își bată joc de mine pentru totdeauna. Iar eu eram doar un copil care își  descoperea “orientarea”. Mă gândeam: este posibil să fiu gay.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Eram destul de îngrijorat, iar atunci m-am amuzat pe seama acestui lucru. Stăteam la internat cu mai mulți copii care se descopereau în acest sens, iar mai mulți ani la rând mi-au spus chiar în față că sunt gay, uneori chiar într-un mod agresiv, iar acest lucru a fost destul de ciudat pentru mine timp de mai mulți ani”, a declarat Chris Martin.

“Eram tot mai mult îngrijorat dacă într-adevăr sunt gay,”, a continuat artistul în vârstă de 42 de ani. Însă, trecând prin procesul de maturizare, în prezent artistul spune că și-a schimbat complet opinia. Datorită experiențelor pe care le-a trăit până la această vârstă.

Mai mulți dintre cei pe care îi consideră eroi sunt gay

„Cred că am avut puțin mai multă atenție din partea oamenilor. Mai mulți dintre cei pe care îi consider eroi sunt gay. Orice ar fi, nici nu contează. A fost o presiune destul de mare asupra mea care m-a făcut să mă întreb. Dacă unele dintre lucrurile pe care le învăț despre Dumnezeu și absolut orice mă ajută, Să îmi formez o părere cu privire la religia din care fac parte. Pentru câțiva ani a fost destul de incertă această situație pentru mine. Însă după m-am gândit că este în regulă să am propria mea viziune despre ceea ce cred despre Dumnezeu”, a mai comentat artistul.

Martin a fost căsătorit cu actrița Gwyneth Paltrow timp de șapte ani, până la divorțul lor de comun acord, din 2014.