Ceea ce era de așteptat s-a întâmplat, în sfârșit. Întreaga planetă aștepta momentul. Acum e clar. Toți pot să vadă negru pe alb.

În viața Casei Regale s-a petrecut un fapt care va rămâne în istorie. A fost publicat Certificatul de Naștere al copilului născut în cuplul format de Meghan Markle şi Prinţul Harry.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este numele copilului, arată portalul www.verdict.ro, care citează revista Vogue.

Evenimentul este foarte important, pentru că Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al șaptelea în linia de succesiune la Tronul Marii Britanii.

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

Archie este primul copil al cuplului format între prințul Harry, Duce de Sussex, și Meghan Markle, Ducesă de Sussex.

Foarte interesant, arată presa britanică, este un detaliu de pe Certificatul de Naștere al micuțului. În dreptul mamei apare numele Meghan Markle și imediat după aceea sintagma ”prințesă a Regatului Unit”.

De ce este interesant acest aspect? Pentru că, remarcă jurnaliștii britanici, pe certificatele de naștere ale copiilor născuți de Kate Middleton, ducesă de Cambridge, soția prințului William, ar apărea aceeași sintagmă, ”prințesă a Regatului Unit”.