A fost intrebat daca l-a VIOLAT pe Macaulay Culkin. Iata raspunsul BIZAR al lui Michael Jackson – VIDEO

A fost intrebat daca l-a VIOLAT pe Macaulay Culkin. Iata raspunsul BIZAR al lui Michael Jackson – VIDEO
A fost intrebat daca l-a VIOLAT pe Macaulay Culkin. Iata raspunsul BIZAR al lui Michael Jackson - VIDEO

A fost intrebat daca l-a VIOLAT pe Macaulay Culkin. Iata raspunsul BIZAR al lui Michael Jackson – VIDEO.

Presa internationala a oferit publicitatii imagini nemaivazute cu Michael Jackson! Imaginile il surprind pe artist intr-o ipostaza bizara, in timp ce vorbea despre agresiunea sexuala asupra minorilor, de care a fost si acuzat.

In timpul discutiei, regele muzicii pop a fost intrebat de avocati daca a violat mai multi baieti minori, iar reactiile sale sunt de-a dreptul sinistre, lasand loc de interpretari.

Michael Jackson are o atitudine socanta in video! Este zambitor, isi duce mainile la palarie, sau pe fata, casca si lasa impresia ca ii este somn. Pe langa comportamentul sau haotic, artistul avea crize de ras, justificandu-le avocatilor ca este la fel ca Iisus si este neinteles.

Unul dintre avocati l-a intrebat pe Michael Jackson daca l-a violat pe Macaulay Culkin, simpaticul actor din Singur Acasa, iar artistul si-a dat ochii peste cap.

Regele muzicii pop a facut tot posibilul sa nu raspunda la intrebarile legate de abuzurile sexuale. Astfel, pentru a evita dialogul, artistul a ajuns sa apeleze la diferite citate din Biblie.

Sursa: Daily Mail

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X