A fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, insa si-a distrus chipul cu operatiile estetice! Cum arata Michelle Pfeiffer la 61 de ani – FOTO

Vedetele sunt capabile sa depuna multe sacrificii pentru a arata mai bine, insa rezultatele nu sunt intotdeauna cele mult asteptate.

Michelle Pfeiffer a fost considerata sex simbolul anilor ’90, anul acesta a implinit 61 de ani si lasa impresia ca nu accepta ideea ca imbatraneste, asa ca a ales sa isi desfigureze chipul cu diverse operatii estetice si injectii cu botox.

Femeia cu ochi de pisica are in continuare o silueta demna de invidiat! In ciuda faptului ca sustinea ca isi doreste sa imbatraneasca frumos si nu este speriata de trecerea timpului, actrita a reusit sa isi schimbe fizionomie fetei, iar frumusetea care a consacrat-o a ajuns doar o amintire.

Citește și: Ce spune Carmen Tanase despre operatiile estetice: "Botul ala de rata le face sa fie de zici ca"

„Dacă consider că voi arăta mai bine, voi apela la operații estetice. Sunt total de accord cu ele’, a declarat diva pentru Inquistr.com, în urmă cu câțiva ani, ceea ce a și făcut.

Mai mult, în 2006 ea a recunoscut că și-a făcut lifting facial. „Cu siguranță văd că m-am schimbat, dar încerc să nu fac mare caz din asta. Cu toții îmbrătrânim, trebuie doar să acceptăm acest proces‘, a mai spus Pfeiffer, potrivit Libertateapentrufemei.

Michelle Pfeiffer a recunoscut ca in tinerete nu a acordat o importanta sporita tenului sau, iar efectele au inceput sa se vada la batranete.

„Nu am făcut nimic să-mi păstrez frumusețea. Am fumat mult, am mâncat tot ce am vrut și mă spălam cu săpun pe față ca să mă demachiez. Oamenii erau îngroziți de felul în care îmi tratam pielea’, a mai spus Michelle, recunoscând că am folosește creme cu protecție solară pentru ten și a devenit vegană.

„Tot ceea ce îmi doresc este să nu ajung să arăt ca o figură de ceară’, a mai mărturisit Michelle pentru People.