evzmonden.ro Web analytics

A fost aruncata BOMBA: “NUNTA PRINTULUI HARRY CU MEGHAN MARKLE ESTE NEVALIDĂ!”

A fost aruncata BOMBA: “NUNTA PRINTULUI HARRY CU MEGHAN MARKLE ESTE NEVALIDĂ!”
A fost aruncata BOMBA: “NUNTA PRINTULUI HARRY CU MEGHAN MARKLE ESTE NEVALIDĂ!”

Desi intreaga lume a urmarit cu sufletul la gura nunta Printului Harry cu aleasa inimii sale, actrita Meghan Markle, un site ortodox a lansat informatii potrivit carora nunta care a avut loc la capela St. George, de pe domeniul castelului Windsor, ar fi nevalida. 

Reprezentatii site-ului ortodoxinfo.ro sustin ca desi nunta a avut loc, acest lucru nu modifica situatia in care se afla Printul Harry si Meghan Markle.

“Chiar daca a avut loc si o ceremonie religioasa, aceasta nu schimba cu nimic lucrurile fata de un simplu concubinaj, de fapt e un concubinaj oficial, cu “binecuvantarea” „episcopului”. Si asta datorita faptului ca religia anglicana in care se cununa cei doi este eretica, adica in afara Bisericii, unde nu exista taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este valida, iar ei vor trai ca si pana acum, in pacat, vor avea copii a caror botez nu va fi nici acela valid”.

Citeste mai multe informatii AICI.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X