A declarat razboi kilogramelor in plus! A slabit enorm, iar fanii abia il mai recunosc. Iata DIETA MINUNE a unui artist celebru

Sebi David, un celebru cantaret de muzica populara, a reusit sa topeasca ca prin minune 25 de kilograme. Pentru ca ajunsese de nerecunoscut din cauza kilogramelor in plus, artistul a pus piciorul in prag si a tinut un regim strict, pe care l-a dezvaluit acum si fanilor.

„Pot spune că sunt un tip perfecţionist şi întotdeauna mi-a plăcut felul în care arăt, însă la un moment dat am depăşit măsura, iar fanii mei au semnalat şi ei acest lucru. Atunci am decis că este momentul să mă transform. Pot să spun că am slăbit 25 kg în 5 luni. Mi-am dorit să mă simt bine cu mine însumi şi să arăt bine în acelaşi timp”, a declarat, pentru Evenimentul zilei, Sebi David.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

„Nu a fost un regim drastic. Pur și simplu m-am bazat pe legume şi fructe. Mâncam o bucată de carne şi un bol de salată verde, de exemplu. Am eliminat dulcurile pe care le cumpăram, îmi făcea mama prăjituri în casă. După orele 18:00 nu mai mâncam absolut nimic, beam apă plată şi dacă mi se făcea foame lucram cu psihicul deoarece eu cred că toate pleacă de la psihic”, a mai povestit solistul.