A confirmat totul. Oana Mareș, fosta soție a celebrului actor Augustin Viziru, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV , a spus de ce a plecat de la Antene.

Oana Mareș, prezentatoarea  emisiunii cu “oanApp – Aplicaţie de viaţă” de la TVR 2, care a avut o relaţie zbuciumată de 11 ani cu Augustin Viziru, şi-a găsit liniştea în braţele lui Dragoş Săbăreanu, un prosper om de afaceri, cu care are un băieţel,

a povestit de ce a renunțat la televiziune.

“În primii ani ai lui Nicolai (fiul său-n.r.) mi-am dorit foarte mult să am mobilitate, să pot fi lângă el cât mai mult. Astfel că am ales câteva colaborări cu televiziuni, case de producție, dar nu am mai avut timp și energie pentru un proiect amplu, al meu. Iată că, acum a sosit momentul și locul potrivit. O parte mare din energia mea creativă, în acești ani, s-a dus și către zona în care m-a introdus Dragoș: design interior și producția de mobilier personalizat. Am învățat câte ceva legat de acest domeniu și am dezvoltat divizia de mobilier pentru copiii: Homeworks. Am câteva proiecte cu care mă mândresc, clienți mulțumiți, care, ne recomandă și revin… Voi fi mereu alături de Dragoș în businessul familiei. Îmi place, iar el, ca designer, mă ajută și în domeniul meu”, a spus Oana despre perioada în care a stat departe de mass-media.