}

A cedat si a spus ADEVARUL! Cezar Ouatu, DECLARATII BOMBA despre ORIENTAREA sa SEXUALA: „Lui Cristi din Banat i-am…”

A cedat si a spus ADEVARUL! Cezar Ouatu, DECLARATII BOMBA despre ORIENTAREA sa SEXUALA: „Lui Cristi din Banat i-am…”
A cedat si a spus ADEVARUL! Cezar Ouatu, DECLARATII BOMBA despre ORIENTAREA sa SEXUALA: "Lui Cristi din Banat i-am..."

Dupa ani intregi in care s-a speculat ca ar fi homosexual, Cezar Ouatu s-a hotarat sa dea cartile pe fata! In ciuda faptului ca este sustinator al LGBT, artistul a dezvaluit ca nu este gay.

Artistul a participat in cadrul show-ului ‘Te cunosc de undeva’, unde marea majoritate a transformarilor sale au fost fie in artisti gay, fie in cantarete cunoscute, informeaza B1.

Eu sunt cum m-a lăsat mama mea şi mama natură, heterosexual (…). Cred că unul dintre cele mai urmărite momente din trei sezoane ”Te cunosc de undeva” a devenit Cristi din Banat. Un personaj pe care l-am adus cu anumite valenţe actoriceşti la nivelul unui personaj, adică i-am făcut un mare bine acestui domn care, din câte ştiu, este homosexual. Tocmai ăsta este avantajul meu, să spun într-un fel, şi talentul de a reuşi să întruchipez şi să am o disociere dintre scenă şi viaţa de zi cu zi. Lumea uneori are percepţii ciudate. Ideea este că noi suntem artişti şi jucăm anumite roluri, dar rolul vieţii noastre e diferit“, a declarat Cezar Ouatu, potrivit B1.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X