In iunie implineste 80 de ani dar nu se poate desparti de scena. Cu vocea sa impresionanta si stilul inconfundabil, Tom Jones este iubit si apreciat de milioane de fani.
Prezenta sa in jurul concursului The Voice UK l-a adus si in atentia tinerilor generatii.

Tom Jones are o cariera de aproape 60 de ani! In martie 2006, regina Elisabeta a II-a i-a acordat titlul de cavaler si l-a numit prin ceremonial Sir Tom Jones.

Tom Jones a avut numeroase aventuri, dar nu s-a gandit niciodata ca ar putea sa divorteze de Linda, iubita lui din adolescenta.
Cei doi s-au casatorit la 17 ani, dupa ce Linda a ramas insarcinta. Marc, fiul lor, s-a nascut in aprilie 1957 si este, in prezent, managerul artistului.
In multe interviuri, Tom Jones recunoaste ca succesul in cariera i s-a datorat si sotiei sale care l-a iubit, l-a inteles si i-a trecut, cu vederea, escapadele.

O singura relatie i-a pus casnicia in pericol: cea cu Marjorie Wallace, Miss World 1973.
Cantaretul era indragostit nebuneste de frumoasa blonda, insa Linda nu a renuntat la iubirea lor si l-a obligat sa isi paraseasca amanta.

Citește și:

In aprilie 2016, Lina a murit dupa un cancer galopant. A fost o pierdere uriasa pentru Tom Jones, care, devastat, a vrut sa renunte la cariera muzicala.
Fiul sau l-a sustinut si l-a convins sa revina pe scena.

In Romania, cel mai recent concert al lui Tom Jones a avut loc anul trecut.