2020 va fi un an de excepție pentru Simona Halep. Sportiva a muncit enorm, iar acum  se află în cea mai bună formă din toată cariera ei. Va fi anul cu multe performanțe spectaculoase. Colaborarea cu Darren este principalul atu.

2020 va fi un an de excepție pentru Simona Halep. Acele săptămâni de muncă mă vor ajuta pe tot parcursul anului

„De fapt, niciodată n-am muncit mai mult în intreaga mea carieră profesionistă. A fost o perioadă foarte bună și sunt sigură că acele săptămâni de muncă mă vor ajuta pe tot parcursul anului, nu doar acum.

Nu vreau să mă grăbesc și să spun că îmi doresc rezultate imediate, în luna aceasta. Este un efort pentru tot anul”, a spus Simona Halep, la Adelaide, potrivit digisport.ro.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

În acest context, Cristian Tudor Popescu a spus că Halep va avea un an reușit, datorită colaborării cu antrenorul Darren Cahill, 54 de ani.

Aștept numai lucruri bune, pentru că Darren este alături de ea

”Aștept numai lucruri bune, pentru că Darren este alături de ea. Prezența lui contează dincolo de aceste intervenții la bancă. Contează ca atmosferă, ca încredere pe care o primește Simona. Chiar acum, la Australian Open, mă aștept la un parcurs bun al Simonei”, a spus gazetarul.

Simona Halep, în vârstă de 28 de ani, este o jucătoare de tenis  care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA,de două ori. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului.