15 moduri pentru a te indragosti din nou de partenerul tau

15 moduri pentru a te indragosti din nou de partenerul tau
15 moduri pentru a te indragosti din nou de partenerul tau

Esti intr-o relatie de lunga durata si sentimentele fata de partenerul tau si-au pierdut intensitatea, desi continui sa tii la el? Desi iti iubesti sotul/sotia, nu te mai cuprinde fericirea aceea nebuneasca de la inceput cand il/o vezi?

In timp, intr-o relatie de lunga durata, sentimentele fata de cealalta persoana palesc, isi pierd din intensitate. Chiar daca iubirea exista si e greu sa-ti imaginezi viata fara celalalt, traiul in doi este din ce in ce mai mult marcat de rutina, de blazare. Insa, depinde de fiecare om in parte sa-si lupte sa-si mentina viu entuziasmul in relatie si exista mai multe moduri prin care poate reinvia “indragosteala” de la inceput.

1. Apropie-te de partener distantandu-te de traiul de zi cu zi

Impune-ti o regula pe care sa o respecti macar 15 minute pe zi! Nu vorbiti de nimic ce tine de traiul de zi cu zi, fie ca este vorba de serviciu, de treburile casnice, de probleme familiale sau de copii. Macar 15 minute pe zi, sau chiar mai putin aduceti-va aminte de ce faceati la inceputul relatiei sau purtati o conversatie amuzant, chiar facand putin misto de voi insiva.

2. Un film impreuna

Fiecare om simte nevoia, dupa o zi lunga de munca, sa “vegeteze” in fata unui ecran luminos cu imagini dinamice. Insa, deseori, se intampla ca, intr-o relatie de lunga durata, interesele sa devina tot mai diferite. In timp ce el se uita pe un canal de sport sau la stiri, ea stea pe Facebook. Putinul timp pe care il aveti impreuna, petreceti-l impreuna. Alegeti-va un film impreuna si puneti-va fie la calculator, fie la televizor, dupa ce ati culcat copiii (daca aveti), si bucurati-va impreuna de actiune, nu separat.

Continuarea pe Lyla.ro

Tags:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X