evzmonden.ro Web analytics

Zici că se întâmplă numai în telenovele. Actrița din serialul “Furtună pe Bosfor”și-a dezamăgit crunt părinții și a creat o furtună în familia ei!

Zici că se întâmplă numai în telenovele. Actrița din serialul “Furtună pe Bosfor”și-a dezamăgit crunt părinții și a creat o furtună în familia ei!
Zici că se întâmplă numai în telenovele. Actrița din serialul "Furtună pe Bosfor"și-a dezamăgit crunt părinții și a creat o furtună în familia ei!

Nurgul Yesilcay, actrița principală din serialul “Furtună pe Bosfor”, a dezvaluit una din cele mai frumoase povesti de dragoste de care a avut parte în adolescență.

 La 16 ani, actrița Nurgul Yesilcay s-a îndragostea nebunește de un băiat cu care a hotărât să se casatorească. Din păcate, parinții s-au împotrivit. Ei își doreau ca cei doi să își termine studiile și apoi să se gandească la căsătorie. Îndrăgostiți până peste cap, cei doi,  s-au hotărât să fugă, însă iubitul ei s-a îmbolnăvit de tuberculoză. Nurgul a fost nevoită să se întoarcă acasă.
 Cât  timp iubitul ei a fost la spital, Nurgul nu nu mai mânca. Ea își dorea să se îmbolnăvească si săp ajungă si ea la spital alaturi de iubitul ei, anunță kanald.ro.

Destinul celor doi a luat o întorsătură in momentul în care părinții tânărului au hotarat ca el să studieze în America. Atunci, legatura celor doi a luat sfarsit.

Nurgul nurgul 1 nurgul 2

Sursa foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]