evzmonden.ro Web analytics

WOW! Ce artiste tari au adus MOLDOVENII la București

Teodor 12 ani
WOW! Ce artiste tari au adus MOLDOVENII la București
1. NATALIA BARBU_foto 1

Natalia Barbu, 2014 – Premiul ”Vocea anului” – Revista Vip Magazin

Mâine, NATALIA BARBU, NATALIA GORDIENKO, ALEXANDRA SHINE, DIANNA ROTARU, KARIZMA, EVELYN şi trupă de dans din Chişinău, TEODOR BALET/BLACK & WHITE, cele mai cunoscute interprete din Rep. Moldova vor fi protagonistele unui spectacol de divertisment ce va da startul unei serii de evenimente cu titlul “Varieté de 7 Stele”. Astfel, în décorul de la BALLROOMS by BAMBOO va avea loc un Dinner Show. “Prin acest prin spectacol dorim să dezvoltăm o punte de legătură între cele două ţări care vorbesc aceeaşi limbă şi mai ales să îi aducem mai aproape pe reprezentanţii comunităţilor de moldoveni din Bucureşti şi nu numai” – spun organizatorii.

2. NATALIA GORDIENKO_foto 2

Natalia Gordienko are titlul de „Artist special al Republicii Moldova”

3. ALEXANDRA SHINE_foto 5

Rusoaică de origine (mama sa e originară din Murmansk), Alexandra Shine (Alexandra Goremichina) s-a născut și a crescut în Chișinău. Este cântăreață, dansatoare și coregrafă.

4. DIANNA ROTARU_foto 1

Dianna Rotaru este cântăreață, actriță și prezentatoare TV.

5. KARIZMA_foto 1

Karizma (Olga Fesenco) este o interpretă de muzică pop – dance

6. EVELYN_foto 1

Evelyn – EVELINA VIRLAN este interpretă, prezentatoare tv, fotomodel. A participat la trei concursuri de frumuseţe, iar la „Miss Moldova” a cucerit trei titluri – „Miss Fitness”, „Miss L’Oreal” şi „Miss Love to Shine”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]