evzmonden.ro Web analytics

WOW! Anamaria Prodan, APARITIE INCENDIARA in costum de baie. Si-a etalat TRUPUL in toata splendoarea – FOTO

WOW! Anamaria Prodan, APARITIE INCENDIARA in costum de baie. Si-a etalat TRUPUL in toata splendoarea – FOTO
WOW! Anamaria Prodan, APARITIE INCENDIARA in costum de baie. Si-a etalat TRUPUL in toata splendoarea - FOTO

La 44 de ani și după trei nașteri, Anamaria Prodan cântărește puțin peste 50 de kilograme. Dupa ce a „topit” rapid kilogramele in plus, Anamaria reuseste sa faca furori la fiecare aparitie. 

Desi este tot timpul ocupata si solicitata, Anamaria a reusit sa isi faca timp sa stea in compania copiilor ei si sa se bucure impreuna de mare si de soare.

Vedeta a fost plecata in vacanta alaturi de „comorile” familiei si anume: cele doua fete Rebecca si Sarah, pe care Anamaria Prodan le are din casnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, dar si Laurentiul Reghe Junior, baiatul pe care il are din casnicia actuala cu antrenorul Laurentiu Reghecamf. Din gasca nu a lipsit nici Luca, fiul pe care Laurentiu il are din casnicia anterioara.

In vacanta petrecuta alaturi de copiii sai, Ana si-a etalat silueta demna de invidiat, dupa ce a slabit spectaculos. Vedete a optat pentru un costum de baie negru, dintr-o piesa, extrem de provocator.

Costumul de baie a reusit sa ii scoata in evidenta trupul impecabil dar si formele sale bine definite. De remarcat este faptul ca indraznetul costum de baie pe care l-a purtat Anamaria Prodan i-a lasat la vedere si tatuajele, cel mai impresionant dintre acestea fiind cel de pe spate, in care apar chipurile membrilor familiei sale, scrie Libertatea.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]