evzmonden.ro Web analytics

VIOLENȚE la înmormântarea tatălui Andreei Marin. Fratele vedetei a sărit la bătaie și a fost cu greu potolit de doi agenţi de pază! VIDEO ŞOCANT!

Victima care a căzut pradă furiei fratelui vedetei tv se afla în afara cimitirului, pe spaţiul public

Andreea Marin a fost însoțită de sot
VIOLENȚE la înmormântarea tatălui Andreei Marin. Fratele vedetei a sărit la bătaie și a fost cu greu potolit de doi agenţi de pază! VIDEO ŞOCANT!

Scene violente la înmormântarea tatălui Andreea Marin. Fratele vitreg al vedetei tv, Ionuț, a cedat psihic și a luat la bâtaie un jurnalist care se afla în afara cimitirului, pe spaţiul public. Cum la înmormântare au participat atât Andreea Marin, cât și soțul acesteia, Tuncay Ozturk, tristul eveniment a atras presa. Deranjat de prezenţa unui ziarist, care filma, de la distanță, câteva cadre, fiul lui Dan Marin a sărit cu pumnii. Înmormântarea a avut loc sâmbătă la Iaşi, la Cimitirul Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Jurnalistul a fost pur şi simplu trântit la pământ, sub pumnii fratelui vedetei. Doi agenţi de pază au intervenit imediat și au aplant conflictul.
Fratele vitreg Andreei Marin s-a întors la înmormântarea tatălui său, iar la cimitir a venit și un echipaj de poliţie iar  jurnalistul a depus plângere pentru lovire. Mama lui Ionuț Marin susține că acesta a suferit o depresie după decesul tatălui.

Andreea Marin (42 de ani) și Ionuț sunt frați de tată, tanarul fiind rodul iubirii tatalui sau, Dan Marin, cu cea de-a doua sotie. Între vedeta TV și Ionuț este o diferență de 19 ani, iar tânărul era foarte apropiat de tatăl său care a recunoscut într-un interviu că, desi s-a mutat la Iasi, isi viziteaza foarte des fiul aflat la Roman.

“Baiatul meu, Ionut, este extraordinar de frumos, mai inalt decat mine, cam la 1,86 metri. Are 17 ani impliniti, este in clasa a XI-a si locuieste in Roman cu mama-sa. La divort, le-am lasat lor casa”, povestea Dan Marin intr-un interviu dat în 2011.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Va rog sa va uitati atenti ca aia doi jandarmi mai țiganoși seamană bine între ei, probabil ca sunt frati!!! Oare cum au reușit să intre în jandarmerie???Prin ce pile???
    Stau si ma intreb daca faceau astia figuri pe vremea legionarilor cam ce pateau??? Probabil mai ramaneau dacat salopetele din ei. Oare jandarmii astia au mai mult de doi neuroni?? Daca da, cu siguranta stau ingramaditi(doi neuroni)! Oricum gunoaiele astea terfelesc epoletii, le-ar trebui luati de pe umeri. Am inchis fabrici si institute de cercetare in care lucrau adevarati profesionisti si am infiintat locuri de munca pt. ++++ de pandari de jandarmi, slujitori ai interlopilor de la putere!!! Daca ar trai Ceausescu sau Antonesu sa vada ce fac criminalii astia cu cetatenii tarii, iar trimite direct la canal pentru 30 de ani!!!

[wysija_form id="7"]