evzmonden.ro Web analytics

Veste tristă de la Maria Ciobanu. Ce a anunţat fiul ei, Ionuţ Dolănescu

Veste tristă de la Maria Ciobanu. Ce a anunţat fiul ei, Ionuţ Dolănescu
Veste tristă de la Maria Ciobanu. Ce a anunţat fiul ei, Ionuţ Dolănescu

Vestea că Maria Ciobanu a decis să se retragă de pe scenă după mai bine de 60 de ani de carieră a luat publicul prin surprindere, dar şi pe rudele lui Ionuţ Dolănescu. Contactaţi de Antena Stars, Titi şi Ica Dolănescu au spus că nu ştiu nimic despre acest lucru. Mai mult, unchiul artistului a aflat în ziua în care a anunţat presa decizia pe care a luat-o marea artistă. Anunţul a fost făcut chiar de fiul ei, Ionuţ Dolănescu.

„Maria Ciobanu, „ciocârlia cântecului popular românesc”, se retrage din activitate printr-un spectacol grandios, care va avea loc pe 12 martie la Sala Palatului, dar şi pe plaiurile natale, în Vâlcea, pe 10 martie, şi în centrul cultural al Olteniei, la Craiova, pe 9 martie. Intitulat sugestiv „Lie, lie, Ciocârlie, rămân a voastră Marie”, evenimentul se prefigurează a a avea o mare încărcătură emoţională, mai ales că va avea loc în luna dedicată mamei şi femeii”, a spus Ionuţ Dolănescu.

Alături de marea artistă, pe scenă vor urca Leontina Văduva, Camelia Ciobanu Filip, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, dar şi Steliana Sima şi Mariana Ionescu Căpitănescu, Gheorghe Turda şi Mioara Velicu.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]