evzmonden.ro Web analytics

Vedetele de la Hollywood ajută victimele uraganelor din SUA

Vedetele de la Hollywood ajută victimele uraganelor din SUA
Vedetele de la Hollywood ajută victimele uraganelor din SUA

Câteva zeci de celebrităţi americane s-au mobilizat marţi în cadrul unui teledon pentru ajutorarea victimelor uraganelor Harvey şi Irma, făcând apel la unitate şi denunţând refuzul preşedintelui Donald Trump de a recunoaşte realitatea schimbării climatice, relatează AFP.

Conform Agerpres, teledonul a fost transmis timp de o oră, timp în care au strâns 14,5 milioane de dolari, dar centrul de apeluri telefonice a rămas deschis toată noaptea, potrivit organizatorilor.

Vedetele au luat loc la  şi au răspuns apelurilor donatorilor anonimi, pe parcursul întregii emisiuni.  Printre aceste celebrităţi s-au aflat cântăreţul Justin Bieber, actorii George Clooney, Robert de Niro sau Al Pacino, dar şi actriţele Julia Roberts şi Reese Witherspoon.

Evenimentul era iniţial destinat ajutorării victimelor uraganului Harvey, care s-a soldat cu peste 70 de morţi şi a lovit dur regiunea Houston, al patrulea oraş ca mărime din SUA, provocând pauze materiale considerabile.

Organizatorii au decis însă, în cele din urmă, să extindă strângerea de fonduri şi la victimele uraganului Irma, care s-a soldat cu 12 morţi în Florida, devastând în special arhipelagul Keys.

Marţi seară, în deschiderea teledonului, cântăreţul Stevie Wonder a interpretat împreună cu un cor gospel cântecul “Lean on Me”.(Sprijină-te pe mine)

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X