evzmonden.ro Web analytics

Vârciu își recunoaște vina: „Am fost gelos!”

Vârciu își recunoaște vina: „Am fost gelos!”
Vârciu își recunoaște vina: „Am fost gelos!”

Invitat duminică, 18 ianuarie, de la 12:00, să gătească alături de Nicolai Tand și Maria Simion în cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzată de Antena Stars, Liviu Vârciu scapă printre ingrediente și câteva detalii mai picante: „Am avut vreo 12 relații serioase”, mărturisește artistul, cunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă ori de câte ori vine vorba despre viața lui personală. Printre ele este si Ilinca Vandici, despre care Liviu Varciu a declarat recent ca a cerut-o de sotie. A avut insa o mare surpriza. Bruneta l-a refuzat si intr-un final s-au despartit.

Artistul nu se va opri aici cu dezvăluirile și va povesti când a plâns ultima dată și de ce, dar și cum a reacționat atunci când a fost înșelat prima dată. Întrebat dacă este gelos, Liviu mărturisește: „Sunt gelos, posesiv nu chiar, dar nici pămpălău nu sunt. Eu am fost gelos în tinerețile mele ciudate, gelozia vine atunci când nu ești sigur pe tine”, mai precizează Vârciu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X