evzmonden.ro Web analytics

VALENTINA PELINEL a recunoscut că așteaptă un copil. CINE E TATĂL?

VALENTINA PELINEL a recunoscut că așteaptă un copil. CINE E TATĂL?
VALENTINA PELINEL a recunoscut că așteaptă un copil. CINE E TATĂL?

Dacă în urmă cu două zile Valentina Pelinel nega cu aparentă convingere informația că ar fi însărcinată, astăzi blonda a anunțat cu mare bucurie VESTEA că este însărcinată și, mai mult, asigură fanii ca la întoarcerea în țară va face mai multe dezvăluiri. „Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea”, a spus Pelinel pe Facebook.

Fanii au felicitat-o, i-au urat sarcină ușoară, iar o intrebare a fost pe buzele tuturor: „Cine este tatăl?”. „E o bucurie sa ramai insarcinata cu un barbat casatorit?”, au comentat ironic prietenii virtuali.

BORCEA e tatăl?

Presa tabloidă speculează că Valentina Pelinel îl va face tată pe Cristian Borcea pentru a șaptea oară. La începutul săptămânii trecute, blonda a fost surprinsă în timp ce ieşea din sediul arestului în care se află fostul boss dinamovist. Despre Valentina Pelinel (35 de ani) s-a tot speculat că ar avea o relaţie cu Borcea, după ce a fost surprinsă la începutul acestei săptămâni în timp ce ieşea din sediul arestului Poliţiei Capitalei.

Acolo se află, nimeni altul, decât Cristi Borcea, adus de la Penitenciarul Poarta Albă, pe perioada cercetărilor care se fac în dosarul în care este acuzat că ar fi dat mită unei judecătoare. Iar blonda nu l-ar fi vizitat doar să-i ducă un pachet, ci să discute şi despre viitorul lor. Potrivit postului tv Antena 1, Valentina Pelinel ar fi însărcinată cu fostul acţionar de la Dinamo. “Da, am fost la arestul central ca să duc un pachet de Sărbători, nu era nici un secret. Am intrat şi am ieşit pe uşa din faţă,  în nici un caz nu m-am străduit să trec neobservată. Pentru că sunt realistă, ştiu că aşa ceva nu se poate. În rest, multe speculaţii din partea unor persoane care nu ştiu prea multe despre viaţa mea”, a declarat Valentina Pelinel pentru Click!.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]