evzmonden.ro Web analytics

Un cunoscut DJ de la noi, dat dispărut după ce și-a luat „Adio” de la prieteni pe Facebook!

Un cunoscut DJ de la noi, dat dispărut după ce și-a luat „Adio” de la prieteni pe Facebook!
Un cunoscut DJ de la noi, dat dispărut după ce și-a luat „Adio” de la prieteni pe Facebook!

Alex Dumitrache, cunoscut sub numele de DJ Axu, este dispărut de luni, după ce a postat pe o rețea de socializare un mesaj de adio.

Mihai Morar a făcut anunțul înfiorător, marți seară, în emisiuinea sa de la antena Stars. ”Am primit nenumărate mesaje. Este dispărut de 12 ore. Prietenii roagă disperați ca fotografia să fie distribuită și poate este încă în viață”, a spus Morar.

Alex Dumitrache a postat un mesaj de adio pe Facebook şi apoi a dispărut marţi, 23 februarie. Familia şi prietenii acestuia sunt în alertă. Mesajul tânărului dj a fost însoţit de un clip muzical cu un puternic impact social.

“Adio, prieteni! Ne vedem în altă viaţă decât în asta. Iertarea nu îşi mai are rostul, faptul e consumat”, a scris acesta pe reţeua de socializare.

3_28

Surse judiciare au confirmat, potrivit Mediafax, că artistul este de negăsit. “Există o plângere depusă de familie, mai multe detalii nu există în acest moment”, au precizat surse din Poliţia Capitalei.

La mesajul postat de artist pe Facebook, sute de prieteni i-au lăsat mesaje de încurajare şi l-au îndemnat “să nu facă vreo prostie.

Acestea sunt câteva dintre mesajele primite de Alex pe Facebook:

 “ Hai, Axule, acasă! Prieteni te iubesc, familia nu mai zic!”

“Termină cu prostiile şi vino să facem ceva frumos în Centru!”

“Sper sa citesti aceste comentarii Axule ! Nu e dracu chiar atat de negru ! Orice problema se poate rezolva ! Suna-i pe ai tai macar sau trimite un mesaj ca esti ok, restul conteaza mai putin !”

 Alex, nu te cunosc personal, dar indiferent de problema pe care o ai , nu trebuie să se termine așa .

Notă: Există un TelVerde la care poţi suna oricând la numărul pentru gestionarea crizelor suicidale: 0800801200 al Asociaţiei Românǎ de Prevenţie a Suicidului sau să cauţi detalii pe site-ul alegsatraiesc.ro. În caz de urgenţă, poţi suna la 112, număr telefonic gratuit, pus la dispoziţia cetăţeanului de către toţi operatorii de telefonie fixă sau mobilă, pentru situaţiile de urgenţă ce ameninţă siguranţa cetăţeanului şi a bunurilor acestuia, siguranţa naţională şi alte cazuri prevăzute de lege.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]