evzmonden.ro Web analytics

ULUITOR! Horia Moculescu îşi toacă banii la ruletă, deşi are o pensie mizerabilă!

ULUITOR! Horia Moculescu îşi toacă banii la ruletă, deşi are o pensie mizerabilă!
ULUITOR! Horia Moculescu îşi toacă banii la ruletă, deşi are o pensie mizerabilă!

Celebrul compozitor Horia Moculescu vorbește despre pasiunea pe care o are pentru jocurile de noroc și ce i-a fost dat să învețe observând ce se întâmplă în cazinouri.

La aproape 80 de ani, Horia Moculescu a prins gustul jocurilor de noroc. Pentru că întodeauna cazinoul este învingător, Horia nu a scos bani mulți din buzunar. mai mult, compozitorul trage nădejde să-şi rotunjească veniturile în acest mod, pentru că trăieşte dintr-o penise derizorie de 1.200 de lei pe lună.

Uneori, pierderile altor jucători au fost adevărate lecții de viață pentru compozitor. „Eu sunt gambler. De când eram mic. Am învățat rummy, canastă, după aia am jucat poker, îmi place cazinoul, ca joc de ruletă în lupta cu hazardul, de multe ori stau lângă ruletă, uitându-mă la cei care joacă sume considerabile și le țin partea, pentru că întotdeauna cazinoul este învingător prin natura ruletei”, declară Horia Moculescu.

Norocul i-a surâs la un moment dat atât de mult, că din banii câștigați la ruletă și-a cumpărat o mașină.

„Prietenii mei știu că mi-am luat Dacia când am jucat 200.000 de lei vechi și am câștigat 180 de milioane. A fost un moment de grație, eu nu știu cum am ajuns să câștig atâta, eu nu joc sumele alea”, declară compozitorul.

Horia Moculescu vorbește despre acest viciu sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
[wysija_form id="7"]