evzmonden.ro Web analytics

Uluitor! Cum au reacționat Mircea Badea, Gâdea și Dana Grecu când au auzit că trebuie să evacueze sediul antenelor!

Uluitor! Cum au reacționat Mircea Badea, Gâdea și Dana Grecu când au auzit că trebuie să evacueze sediul antenelor!
Uluitor! Cum au reacționat Mircea Badea, Gâdea și Dana Grecu când au auzit că trebuie să evacueze sediul antenelor!

Cei de la antene au cinci zile la dispoziție pentru a evacua sediul în care funcționează în present, fiind somați de ANAF să păresească cât mai repede aceea clădire!

Cum au reacționat vedetele dela Antena 3, citate de Paginademedia

 

Mihai Gâdea: Am încercat în toate lunile astea să găsim o manieră de dialog și de rezolvare a situației Am încercat și am reușit să avem un comport impecabil în legătură cu autoritățile. Am încercat să găsim o înțelegere rezonabilă, suntem de acord să plătim chirie, nu am căutat niciun favor.

Vom emite de acum încolo așa cum vom putea, vom emite din stradă, vom apela la lista lungă de oameni care au spus că ne sprijină, care s-au oferit să ne găzduiască la ei acasă să emitem. Vom emite din stradă dacă va fi cazul.

Mircea Badea: Antena plătește foarte mulți bani la bugetul statului, interesul financiar al statului este ca această afacere să continue. Ei au o misiune de a ne inchide, nicio televiziune din această lume nu se poate muta în cinci zile. ANAF-ul este interesat să ne închidă pe noi. Avem un sistem securist construit de Train Băsescu.

Dana Grecu:  “Oamenii trebuie să știe de la noi, că am mai trecut o dată prin povestea asta, nu ne-am închis pentru că oamenii au fost cu noi. Teama de o eventuală revoltă publică i-ar putea face pe oamenii ăștia să revină asupra ordinilor aberante pe care le dă. Oamenii ăștia din redacție nu sunt niște numere, sunt oameni care au copii acasă, este o afacere cu patronat românesc, este o afacere 100% românesc.”

 

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

 • “Mircea Badea: Antena plătește foarte mulți bani la bugetul statului, interesul financiar al statului este ca această afacere să continue. Ei au o misiune de a ne inchide, nicio televiziune din această lume nu se poate muta în cinci zile”
  Trei minciuni mari in doua fraze.
  1.Antena nu-si plateste darile.
  2.Nu exista nici o misiune de a inchide Antena. Sunt oricum penibili.
  3. Nu de cinci zile stiu ca vor fi evacuati.
  “Am încercat în toate lunile astea să găsim o manieră de dialog și de rezolvare a situației.”, spune Gadea.

 • 100% capital romanesc. Furat exclusiv de romani de la romani !

 • Ma-ș bucura nespus daca s-ar inchide șandramaua Varanului Felix Motanu cuib de vagabonți cu sufletul vandut diavolului Pesedist fara pic de rusine si de demnitate HUUuuuuuuu…

[wysija_form id="7"]