evzmonden.ro Web analytics

ULUITOR! Care este motivul pentru care FUGARUL Bivolaru l-a dat în judecată pe Cătălin Măruță

ULUITOR! Care este motivul pentru care FUGARUL Bivolaru l-a dat în judecată pe Cătălin Măruță
ULUITOR! Care este motivul pentru care FUGARUL Bivolaru l-a dat în judecată pe Cătălin Măruță

Deși era căutat pentru a fi încarcerat în România, Gregorian Bivolaru găsea „puterea”, acum câteva luini, să-l dea în judecată pe Cătălin Măruță

Gregorian Bivolaru a chemat în judecată posturile Pro TV, Kanal D, dar și pe realizatorul Cătălin Măruță. Obiectul cauzei: “pretenții daune morale.”

Acțiunea lui Bivolaru a fost introdusă în instanță în august anul trecut,  după ce posturile TV au difuzat cazul unei bioterapeute care acuză că a fost sechestrată de “mâna dreaptă a lui Gregorian Bivolaru”, a scris la vremea respectivă Paginademedia.

maruta

“Război uluitor zguduie lumea specialiștilor în paranormal. Un cunoscut profesor de yoga, fosta mână dreaptă a lui Gregorian Bivolaru este ținta unor acuzații cât se poate de grave. Colega lui de breaslă, bioterapeuta Iulia Bălan, susține că a fost seschestrată, agresată și abuzată de acesta timp de șapte ore. (…) Femeia a depus plângere la poliție împotriva bărbatului”, era prezenta cazul atunci pe tv.

“Oricine e liber să dea pe oricine în judecată”, a declarat Cătălin Măruță pentru Paginademedia.ro, în legătură cu procesul intentat de Bivolaru. “Emisiunea in care a fost vorba de acuzatii la adresa unui membru MISA nu avea nicio legatura cu miscarea fondata de el”, spune realizatorul TV.

“Unii au vazut cam multe filme americane si abuzeaza putin de aceasta libertate hartuindu-i pe altii. Partea buna e ca dau de lucru unor avocati, partea rea e ca mie chiar nu imi place sa-mi pierd timpul. Domnul Bivolaru nu are de ce sa se simta lezat.

Emisiunea in care a fost vorba de acuzatii la adresa unui membru MISA nu avea nicio legatura cu miscarea fondata de el, nici cu persoana lui. A fost vorba de o plangere la politie facuta impotriva unui cunoscut membru MISA. Vom regla in instanta situatia, desigur”, mai declara Măruță pentru jurnalistul Petrișor Obae

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • maruta sa-si vada de treaba pentru ca este atit de prost si intors cu cheia doar pentru bani incit abia asteptam sa ne lase sa se duca acolu unde stie el ce s-a intimplat cu mutu cu iapa si asa mai departe. fac pomenti acum de teama ca au avut noroc la bani si stiu ca dupa asa ceva vine si ceva greu nu? prost sa fi si restul merge. o clanta mare pentru prosti. atit. din pacate vocea poporului destept nu se aude si se tot subtiaza plecind afara raminind tiganoizii si parvenitii. a nasit tot ce se numeste masoni ca deh ii sade bine omului in caz de avarie sa aiba unde trage. si el si gheorge si capatos si multi altii isi bat joc si de ei si de Romania pentru un pumn de arginti. iar v voi cei de acolo ii lasati sa isi faca mendrele cu voi. aceste emisiuni sint o ofensa la minima inteligenta daca vreti. in rest este dezastru insa ei fac bani cu lopata. din pacate romanica nu mai este cea pe care o stiu. acum vin si refugiatii si sa vezi tu ce calusi se va trage in viitor cu negrii si cu arabii. pe cind ungaria se conserva si bine face. noi tot slugi iar astia din tv-euri cu curve cu tot isi fac averi. sa nu mai vorbesc la cite reclama cu lautareasa de andra. muzici proaste dar cu reclame tari… de kko cu totul…

  • Nu e nimic uluitor. Bivolaru a dat in judecata zeci de ziaristi, realizatori tv etc. de-a lungul timpului. Stiu cazul unuia care a facut o retrospectiva, citand texte publicate in mai toate ziarele mari despre nu-s ce scandal privind MISA. Desi contributia lui la acel articol era minima, Bivolaru l-a dat in judecata. Vreo trei ani de zile s-a plimbat la Bucuresti ca sa explice judecatorului ca el nu a facut decat sa citeze articole publicate de altii, si care nu fusesera atacate in instanta de Bivolaru.
    In definitiv, Bivolaru abuzeaza de lege, dar cei mai mari vinovati sunt judecatorii. Asemenea procese intentate la panarama ar trebui respinse de la primul termen. In schimb, judecatorii devin partasi la aceasta panarama, din lasitate sau din incompetenta.

[wysija_form id="7"]