evzmonden.ro Web analytics

Uite cine a oprit-o pe Cristina Spătar să nu plece DEFINITIV DIN ȚARĂ după divorț

Uite cine a oprit-o pe Cristina Spătar să nu plece DEFINITIV DIN ȚARĂ după divorț
Uite cine a oprit-o pe Cristina Spătar să nu plece DEFINITIV DIN ȚARĂ după divorț

Uite cine a oprit-o pe Cristina Spătar să nu plece definitiv din țară după divorțul de Alin Ionescu. Cântăreața a dezvăluit unul dintre cele mai bine ascunse secrete ale sale. Chiar dacă a trecut prin multe necazuri în ultima perioadă, regina R&B a luat o decizie foarte importantă.

Imediat după divorțul de Alin Ionescu,  Cristina Spătar a acordat un interviu în exclusivitate pentru Libertatea și a mărturisit că doar cei doi copii ai săi au oprit-o să nu plece definitiv din țară și să se stabilească la Londra.

interviu pe care Cristina Spătar l-a dat 1

”După divorț, dacă nu aveam copii, mă duceam lângă sora mea, care locuiește în Londra. M-aș fi mutat acolo. Tot la Londra am și o prietenă foarte bună la care țin. Și vărul meu e acolo. Dar pentru că toți copiii au nevoie și de mamă și de tată am decis să stau acasă liniștită, să rămân în țară, să fac aici ce-i de făcut”, a mărturisit Cristina Spătar.

În cadrul unei emisiuni TV de la Antena 1, artista a afirmat că la un anumit interval de timp se merită să înduri de dragul copiilor: „O perioadă merită să înduri anumite lucruri pentru copii, dar nu la infinit. Pentru copii e cel mai greu când apar conflictele între părinți”, a mai declarat cântăreaţa. „Nu există bărbat fidel. E bine, ca femei, să avem rezervele noastre”, e de părere Cristina.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X